close

Beste leden van deeljevideos, standaard krijgt iedereen die lid wordt 1 GB opslag.

Volgende


Rudolf Steiner en de karmische balans: in gesprek met dr. Robert Gorter | #3.68

29 Bekeken
martin
3
gepubliceerd op 26 Dec 2021 / In Film & Animatie

Terugkerend gast dr. Robert Gorter heeft in voorgaande uitzendingen voornamelijk medische onderwerpen besproken om mensen bewuster te maken van wat er zich allemaal afspeelt in hun lichaam en hoe zij hun gezondheid het best kunnen bewaken in een tijd die wordt gedefinieerd door zijn medische discours.

Voor dr. Gorter zit er vanwege zijn antroposofische achtergrond ook nog een spirituele dimensie aan het verhaal, en vandaag nemen hij en Sven de tijd om die voor het voetlicht te brengen in een gesprek over Rudolf Steiner, karma, reïncarnatie en de eindtijd.

Namens Sven en het team: een zalig Kerstfeest gewenst!

Links:
ROBERT GORTER, MD, PHD Personal blog: http://robert-gorter.info/
Rudolf Steiner Press Audio op YouTube: https://www.youtube.com/c/RudolfSteinerPressAudio

Studio ingericht met dank aan: https://cd-rek.nl/

Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen. Bezoek de webshop op https://nooit.nl/shop/ of ga naar https://eenoorlogreedsverloren.....nl/steundeverbindin om te zien hoe u dat kunt doen.

Naast YouTube zijn wij uiteraard op meer kanalen te vinden. Voor een overzicht van onze eerdere publicaties en waar deze te vinden zijn, kijk op https://eenoorlogreedsverloren.nl

Laat meer zien
0 Comments sort Sorteer op

Volgende