close

Beste leden van deeljevideos, standaard krijgt iedereen die lid wordt 1 GB opslag.

Volgende


Voordracht Kees van der Pijl nr. 25: "Ridders zonder vrees of blaam"

8 Bekeken
JanLambers
0
gepubliceerd op 12/Januari/22 / In Nieuws & Politiek

Voordracht Kees van der Pijl nr. 25: "Ridders zonder vrees of blaam"

Kees van der Pijl introduceert het nieuwste nummer van Gezond Verstand door zijn eigen geschreven artikel voor te lezen.

Deelnemers van Gezond verstand krijgen nummer 25 op zaterdag 25 september in de brievenbus. Deze editie is vanaf nu ook beschikbaar in onze webshop: https://gezondverstand.eu/webshop/​

Artikelen uit Gezond Verstand delen op social media?
In aanvulling op de tweewekelijkse voordracht van een artikel uit Gezond Verstand door Karel van Wolferen, publiceren we per uitgave één artikel dat voor iedereen toegankelijk is. Deze ‘preview artikelen’ zijn bedoeld om te delen op social media én voor niet-deelnemers om kennis te maken met Gezond Verstand. Ga voor meer informatie naar: https://gezondverstand.eu/preview-artikelen/

Wil je Gezond Verstand uitdelen?
Kom dichter tot elkaar en lees samen Gezond Verstand. Heb je vrienden, familie of buren die Gezond Verstand nog niet hebben gelezen? Dan kun je ze nu bijna gratis uitdelen!

Wij sturen je een pakket op van 10 x de 2e en 10 x de 3e editie van Gezond Verstand. Hiervoor betaal je slechts €5,-
https://gezondverstand.eu/2021..../03/10/gezond-versta

Laat meer zien
1 Comments sort Sorteer op

CeNsUuReVrIj
CeNsUuReVrIj 7 maanden geleden

Deze voordracht is al een 'oudje' , maar het is altijd weer een genot om naar Kees van der Pijl te luisteren. Dankjewel voor het delen.
Vannacht heb ik ook voor de tweede keer naar het interview van Jorn Luka met Kees van der Pijl geluisterd uit 28 januari 2021. Zeer leerzaam.
Ik ben ook aan het boek Pandemie van de Angst , van Kees begonnen. ZEER interessant & leerzaam boek !! Een ware aanrader.

   0    0
Laat meer zien

Volgende