close

Beste leden van deeljevideos, standaard krijgt iedereen die lid wordt 1 GB opslag.

Volgende


LIVE: Nabeschouwing Demonstratie Samen voor Nederland

18 Bekeken
martin
3
gepubliceerd op 04/Januari/22 / In Film & Animatie

Nabeschouwing van de Nieuwjaars Demonstratie 'Samen Voor NL' in Amsterdam.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

► VOLG ONS HIER:
BitChute: https://www.bitchute.com/channel/delaatstetijd | Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/delaatstetijd | VriendenPlek: https://vriendenplek.nl/delaatstetijd

#SamenvoorNL #SamenvoorNederland #ArnoWellens

Laat meer zien
2 Comments sort Sorteer op

CeNsUuReVrIj
CeNsUuReVrIj 11 maanden geleden

Waarom was ook deze video van Arno gespiegeld weergegeven ?
Als Arno in de video een plek aanwees om een gemaakt punt verder te verduidelijken is dat soms nogal verwarrend als de video zelf gespiegeld getoond wordt.
Maar dat is het enige waarover ik hier wil klagen. Het is trouwens ook niet als klacht bedoeld. Ik wilde het toch even aanhalen. Voor de rest is het een zeer verhelderende video. Dank voor het delen.

   0    0
CeNsUuReVrIj
CeNsUuReVrIj 11 maanden geleden

Gòed werk weer van Arno Wellens !
Wat tegenwoordig niet meer buiten zulke verhalen / verslaggevingen gelaten KAN worden is het bestaan van Eurogendfor.
De snel en overal inzetbare Europese interventie force , die waarschijnlijk in een lokaal jasje gehesen wordt, zodat de plaatselijke bevolking NIET door heeft dat het om buitenlandse krachten gaat èn die daarmee een heel stuk minder een band hebben met de lokale bevolking - dus niet zoals de lokale A'damse politie die nog wel blijkbaar schijnt te hebben - èn dus er minder moeite mee hebben om tot geweld over te gaan. En natuurlijk sàmen met de ingehuurde doorgesnoven Romeo's .
De rol van de burgemeesteres Valsema wordt mèt de dag kwalijker.

Toen ik de beelden zag van de arrestatie van de drie Veteranen later op die dag, toen leken de meeste van die 'agenten' qua kleding - slim fit opgeschuurde jeansbroeken en wel erg typische lichaamsmotoriek - ook eerder Romeo's naar mijn idee te zijn.
Ik heb lang in het Amsterdams nachtleven gewerkt en ik herken de gemiddelde doorgesnoven medemens van op een kilometer afstand !

Nog iets anders:
Ook dit keer leken er een aantal pallets met stapels bakstenen klaar gezet te zijn . . . in de HOOP, dat de demonstrant VERLEIDT kon worden om daar stenen van op te pakken, om die vervolgens naar de zgn. agenten te gooien ! DAT zou het gangbare staatsnarratief bevestigd hebben, MAAR dat was gelukkig mislukt. Niemand had zich daardoor laten misleiden. En de MSM had daarvan mogen smullen, maar dikke middelvinger! Helaas was die truc niet gelukt.

Ik was samen met nog twee vrienden ter hoogte vd Vondelstraat met de stoet mee gaan lopen rond 13:30 uur; richting Westerpark, dus wij hebben van al die Museumpleinterreur van de overheidsdiensten aldaar gelukkig niets van meegekregen.

   0    0
Laat meer zien

Volgende