close

Beste leden, de site ziet er anders uit omdat we een ander thema in gebruik hebben genomen.

Volgende


Mona Keijzer en Peter van der Voort reageren op Diederik Gommers

21 Bekeken
martin
3
gepubliceerd op 30 Dec 2021 / In Film & Animatie

Gisteren ging Talitha Muusse van Nieuwskamer in gesprek met Diederik Gommers over de lasten die de jeugd draagt door onder andere de coronamaatregelen. Tijdens de uitzending van 'Nieuwskamer x De Balie presenteert: jong zijn in 2021' gingen Yoeri Albrecht en Talitha Muusse verder in op het onderwerp. Mona Keijzer en Peter van der Voort werd gevraagd wat zij vinden van Diederik Gommers zijn perspectief op de situatie. Maar ook werd besproken hoe Mona en Peter zelf tegen de huidige situatie aankijken.

Avondklokrellen, psychische nood onder studenten en opvlammende protesten over corona, woningnood en racisme. 2021 was turbulent jaar voor de jongere generatie. En de vooruitzichten voor 2022 zijn vooralsnog somber. Nieuwskamer en De Balie gingen de straat op en de Tweede Kamer in met de vraag: hoe was het om jong te zijn in 2021?

Tijdens dit programma gaan we op zoek naar splinters van hoop voor de jeugd. Hoe houden zij zich staande? Hoe gaan zij in 2022 hun invloed vergroten? En welke besluiten moet de politiek nemen om een betere toekomst voor jongeren te creëren?

Dit programma wordt gemaakt in samenwerking met Nieuwskamer.

http://DeBalie.nl

Laat meer zien
0 Comments sort Sorteer op

Volgende