close

Beste leden van deeljevideos, standaard krijgt iedereen die lid wordt 1 GB opslag.

Volgende


Dr Roberto Petrella waarschuwt de wereld voor de-populatie programma NWO dmv Corona test

420 Bekeken
gepubliceerd op 27 Aug 2020 / In Nieuws & Politiek

DOE DE CORONATEST NIET!!! Bekijk bovenstaande video en huiver. 'Men' is bezig met een wereldwijd de-populatie programma en de coronatests worden gebruikt om dit duivelse plan uit te voeren.

Deze video is verwijderd van facebook en binnenkort waarschijnlijk ook van Youtube. Daarom heb ik hem hier geplaatst zodat hij niet verwijderd kan worden!

⁣Tekst afkomstig van https://Niburu.co


Ook Roberto Petrella is van mening dat het doel van de komende covid-19 vaccinaties is om een verbinding tot stand te kunnen brengen tussen mens en kunstmatige intelligentie.


Hij zegt dat covid-19 dan ook niet de naam van een virus is, maar de codenaam van een plan dat is bedoeld om een groot deel van de wereldbevolking uit te roeien. Iets waar men al tientallen jaren aan heeft gewerkt en met recht een complot te noemen is.


Petrella waarschuwt dat de vaccinaties die straks bij mensen zullen worden ingespoten de meest vreselijke vaccinaties ooit zijn en hij vergelijkt ze met iets dat direct uit de hel komt.


Mensen zijn al verzwakt door eerdere vaccinaties die ze hebben gekregen en door het effect van de komende coronavaccinaties zal er volgens Dr. Petrella zo'n 80 procent van de wereldbevolking worden uitgeroeid.


Ook hij waarschuwt voor de tests en dat deze alleen maar wat genetisch materiaal detecteren en geen virus, en hij zegt dat de sleutel tot een succesvolle vaccinatiecampagne voor het coronavaccin precies diezelfde tests zijn.


Er zullen steeds meer mensen worden getest en door de manier waarop deze test werkt, of beter gezegd niet werkt, zal ongeveer 90 procent van de mensen een positieve uitslag krijgen. Al die positief geteste mensen zullen worden misbruikt om "aan te tonen" dat er sprake is van een besmettelijk virus.
Hij vertelt dan een interessant verhaal dat volgens hem bewust uit het nieuws is gehouden en dat is dat men sinds eind mei is begonnen met het testen van kinderen op corona op Franse scholen.
Als het kind dan een positieve uitslag krijgt, dan zal ook de naaste familie in zijn geheel worden getest en eventueel alle andere contacten van het kind, waardoor je heel veel positieve testresultaten zult krijgen, oftewel “uitbraken van het covid-19 virus”.


Dr. Petrella legt dan verder nogmaals uit dat een dergelijke uitslag niet betekent dat mensen ziek zijn of drager van het covid-19 virus, iets dat autoriteiten mensen echter wel willen laten geloven. Een positieve uitslag op basis van een test die niet werkt, betekent dat jij zal worden gelabeld als een gevaar voor je omgeving.


De enige manier die Petrella ziet om onder vaccinatie uit te komen is als we er hoe dan ook voor kiezen om ons niet te laten testen. Want, als je niet getest bent, kunnen ze je ook niet vertellen dat de uitslag positief was en verdwijnt hun zogenaamde bewijs voor deze hoax pandemie.


Hij waarschuwt ook dat vaccinaties mensen steeds verder zullen verzwakken en dat deze uiteindelijk tot de dood zullen leiden. Vermijd dan ook onder alle omstandigheden dat je wordt getest.
Maar, zoals bekend, zit er uiteraard ook een keerzijde aan het ontwijken van de vaccinaties, want je zult worden bestempeld tot een tweederangsburger met allerlei beperkingen zoals het niet mogen reizen. Ook zal je niet meer naar de bioscoop mogen of eender welk ander soort vermaak en misschien mag je zelfs je huis helemaal niet meer verlaten.


Alles, maar dan ook letterlijk alles wordt nu in het werk gesteld om de wereld klaar te maken voor de komende coronavaccinaties.


En dan aan het eind van de video iets heel bijzonders: Dr. Roberto Petrella zegt liever te willen sterven dan een coronavaccin te nemen.

Laat meer zien
0 Comments sort Sorteer op

Volgende