close

Beste leden, de site ziet er anders uit omdat we een ander thema in gebruik hebben genomen.

Volgende


But You Got The Vaccine You're Protected Aren't You?

69 Bekeken
Ad
8
gepubliceerd op 02/Juni-/21 / In Humor

⁣completely brainwashed

Laat meer zien
3 Comments sort Sorteer op

CeNsUuReVrIj
CeNsUuReVrIj 1 jaar geleden

Typerend idd voor de Corona-beleid - believers is dat ze niet ECHT op de inhoud willen / kùnnen ingaan. Men dènkt dat men inhoudelijk is maar heeft tegelijkertijd niet dòòr dat alles wat ze zeggen afkomstig is uit het propagandapakket van overheden. En zeer zeker niet van de wetenschappelijk gedeelde feitenbasis. En het enige dat ze vervolgens doen is . . .weglopen cq wegwuiven.
Dat mensen elkaar onderling dit aandoen is Koren op de Molen van de veelplegers in Den Haag [ om het maar even lokaal in Nederland te houden ].

   0    0
CeNsUuReVrIj
CeNsUuReVrIj 1 jaar geleden

Deze gevaccineerde, sorry, deze experimentele gen-ge-therapeutiseerde, heeft blijkbaar geen BENUL vd ònveiligheid van de vaccins. Hij WAANT zich veilig, maar na de tweede prik is zijn immuunsysteen dermate ònnodig geboost en getraind om ook eigen spyke eiwitten aan te vallen, dan zodra een wilde variant v/e c-virus in z'n systeem komt zijn immuunsysteem in OVERDRIVE gaat met alle gevolgen van dien. Hoe vaker een prik, hoe gevààrlijker het wordt voor deze meewaaiers vd onmenselijke coronamanie., die we trouwens ook mbv 1 woord kunnen duiden: Het Verdienmodel.

   0    0
WRealist
WRealist 1 jaar geleden

Deze mensen zijn niet meer voor rede vatbaar. En waarom? Luister naar de video van Mattias Desmet . Dan wordt het goed duidelijk. Dit zijn de angsthazen. Compleet gebrainwashed.

   1    0
Laat meer zien

Volgende