close

Beste leden, de site ziet er anders uit omdat we een ander thema in gebruik hebben genomen.

Volgende


The Vaccin Trials

29 Bekeken
CeNsUuReVrIj
1
gepubliceerd op 29/Kunnen/21 / In Nieuws & Politiek

⁣De Vaccin Trials is een hoog kwalitatieve Britse documentaire waarin Robert F Kennedy Jr een centrale rol speelt. Hij komt veelvuldig aan het woord en zegt oa. “censuur is het begin van tirannie” waarbij hij refereert naar grote persoonlijkheden uit de geschiedenis die ons hier telkens op wezen. En censuur is nooit sterker aanwezig geweest in onze samenleving dan heden ten dagen. Een signaal dat we serieus moeten nemen, ook in een pandemie waarin de angst is gaan regeren en de neuzen dezelfde kant op worden gemanoeuvreerd.

2023

Te meer omdat alle covid-19 vaccins onder “voorwaardelijke” conditie vrij gegeven voor toepassing op mensen. Daar moet aandacht voor zijn maar door de sterke censuur is daar amper ruimte voor. De benodigde klinische proeven ter beoordeling van de werkzaamheid, de langere termijn effecten en de toepassing op andere leeftijden en specifieke doelgroepen zullen pas in 2023 worden voltooid. Intussen is de campagne voor vaccinpromotie overal op stoom en hoor je weinig over de risico’s in deze proefperiode.

Celebrities

De overheid, bedrijven en celebrities zijn op een georkestreerde campagne om ons het vaccin te verkopen, maar op welke basis promoten ze het? Zo prijst Elton John het vaccin in de UK aan en doet Arnold Schwarzenegger dat in de US met de gevleugelde uitspraak;” join me if you want to live”.

In “The Vaccin Trials” zien we hoe het Covid-19-vaccin erin is geslaagd om in zo'n recordtijd in de aderen van mensen te komen, die alle mogelijke gezondheidsrisico’s negeren en vooral snakken naar vrijheid.

Laat meer zien
3 Comments sort Sorteer op

CeNsUuReVrIj
CeNsUuReVrIj 1 jaar geleden

Check this out !
Mijn fotomanipulaties tijdens de 'crisis'
https://ibb.co/KqgpzMx

https://ibb.co/8drpsLY

   0    0
CeNsUuReVrIj
CeNsUuReVrIj 1 jaar geleden

Het Corona woordenboek
https://www.dlmplus.nl/2020/11..../07/het-corona-woord

   0    0
CeNsUuReVrIj
CeNsUuReVrIj 1 jaar geleden

KIJK ook https://deeljevideos.nl/v/UPDD5F
" If you give the covid vaccine to kids you are commiting a crime !"
The TV [ Tell-a-Vision ] and the other propaganda means of MSM keep the mayority of the public away from mind bogglingly important info like in THIS video.
I am 56 years old and last week I received an invitation for poisoning from the Destroyers aka government. It went straight to the pile of other irrelevant advertising brochures and old paper!! If the toilet paper runs out, I can still use it to wipe my ass.

https://deeljevideos.nl/v/UPDD5F

   0    0
Laat meer zien

Volgende