close

Beste leden, de site ziet er anders uit omdat we een ander thema in gebruik hebben genomen.

Volgende


The Trueman Show #31 prof. Mattias Desmet

7 Bekeken
martin
3
gepubliceerd op 25 Jun 2021 / In Film & Animatie

The Trueman Show #31 prof. Mattias Desmet

Disclaimer: We are in the process of adding English subtitles to all the podcasts. Please bear with us, it will take a little while. Want to help translating? Please send an e-mail to info@jornluka.com!

Op mijn website kun je doneren. Alle content die ik maak is gratis en dat wil ik zo houden. Als je het tof vindt wat ik maak, doneer dan zodat we steeds meer en betere content kunnen maken. Abonneer je ook op mijn kanaal als je dat nog niet gedaan hebt en deel de video met zoveel mogelijk mensen.

Voor deze 31ste aflevering ben ik afgereisd naar een klein dorpje in de buurt van Gent in België. Op een prachtige plek, in een heerlijk huis met een moestuin en kippen en geiten woont Mattias Desmet.
Mattias is professor klinische psychologie aan de Universiteit Gent. Hij is een van de eerste psychologen die zich begon uit te spreken tegen het beleid van de overheden. Zo is hij een aantal keer te gast geweest bij De Nieuwe Wereld waar hij onder andere sprak over massavorming. Enorm veel mensen hebben veel aan Mattias zijn theorieën gehad het afgelopen jaar.

Aan zijn keukentafel onder het genot van een goede fles wijn en heerlijke thee (Mattias is ook theesommelier) hebben we bijna 3 uur lang gesproken over veel verschillende thema’s. Zo hebben we gesproken over de staat van de wetenschap. Over massavorming. Over waarheid (wat is waarheid eigenlijk)? Over de zin van het leven, over de dood en nog veel meer.

Ik heb echt ontzettend genoten van dit gesprek. Mattias is een hele bijzondere man die al een jaar lang zijn rug rechthoudt en tegen de stroom in durft te zwemmen met alle consequenties van dien. Ik koester dit soort mensen en de gesprekken die ik met hen mag voeren enorm. Hopelijk jullie ook!

Vond je het tof? Abonneer je dan op mijn kanaal en like de video en deel hem met je vrienden en op social media. Samen laten we het echte geluid groeien!

#JORNLUKA #MATTIASDESMET #PSYCHOGOLIE #PROFESSOR #KLINISCHE #PODCAST #GESPREK #INTERVIEW #TALK #TRUEMANSHOW #GENT #UNIVERSITEIT #UNIVERSITEITGEINT #LEVEN #DOOD #WAARHEID #WETENSCHAP #MASSA #MASSAVORMING #TOTALITARISME #FILOSOFIE

Laat meer zien
0 Comments sort Sorteer op

Volgende