close

Beste leden, de site ziet er anders uit omdat we een ander thema in gebruik hebben genomen.

gesprekhuisarts

55 Bekeken
Caroline Bronstring
1
gepubliceerd op 17/Augustus/21 / In Film & Animatie / Documentaire

Deze is verwijderen van Youtube op grond van medische misinformatie. Hoe dan?

Laat meer zien
3 Comments sort Sorteer op

CeNsUuReVrIj
CeNsUuReVrIj 12 maanden geleden

Je vòelt dat de huisarts er echt van baalde, toen ze aan het begin vh gesprek zogenaamd de moeder wilde gaan uitleggen hoe 'het' in de wet 'geregeld' is en dat ze niet alleen met een moeder te maken had, maar ook nog eens een keertje met een JURIST !! Bingo!

   1    0
CeNsUuReVrIj
CeNsUuReVrIj 12 maanden geleden

Men houdt niet van goed ingelichte burgers.
Zodra de burger met feiten komt, dan volgt meestal een gehakkel en dan de standaard uitspraak: "U mag natuurlijk uw eigen mening hieromtrent hebben."

Ik wordt dan er enorm kriegel van en ga verwoed op zoek naar een analogie om de absurditeit ervan te kunnen accentueren. Ok, hier is er een :

"Ik denk dat ik een bejaarde penvriendin ergens op de Noordpool ga zoeken en die vraag ik dan of ik specifiek haar mag gaan beschermen ! Zij zal zeker gaan vragen hòe ik dat ik gods naam dan wil gaan doen! Mijn antwoord is dan dat ik mij hier in Amsterdam laat vaccineren."

Als wij in een volledig normaal griepseizoen de sterfgevallen onder het [ politiek ] vergrootglas zouden leggen en dat elke keer in een discussie gaan opperen als 'bewijs' dat we te maken hebben met een killer virus, 'want die mensen zijn daadwerkelijk aan de griep overleden' en het feit van VERGRIJZING en co morbiditeit stug buiten beschouwing laten, dan kun je op die manier elk seizoen virus promoveren tot killer virussen !

Dr. Robert Gorter heeft in een interview gezegd dat RNA virussen bijna dagelijks muteren.
Dus een heel beleid toespitsen op bijvoorbeeld een "Delta variant" is water naar de zee dragen. Het benoemen van een bepaalde staat van mutatie impliceert een statisch gegeven, een momentopname en riekt naar een politiek streven en niet naar een medisch streven.
Hebben we in de geschiedenis ooit meegemaakt dat een ordinair Influenza virus ineens een aparte speciale naam kreeg opgeplakt ?

   1    0
0987654321
0987654321 12 maanden geleden

Ze is een kwakzalver, niet te vertrouwen. Hoog tijd om een echte huisarts te zoeken.

   0    0
Laat meer zien