close

Beste leden, de site ziet er anders uit omdat we een ander thema in gebruik hebben genomen.

Volgende


Hoe de volksgezondheid lijdt onder het coronabeleid: in gesprek met Kim van Oudenaarde

49 Bekeken
gepubliceerd op 27 Aug 2020 / In Nieuws & Politiek

In dit derde deel van een reeks gesprekken met mensen uit de zorg gaat Sven aan tafel met Kim van Oudenaarde, arts in opleiding tot medisch specialist (radiologie). Zij vertelt over haar ervaringen sinds de uitbraak van het coronavirus en deelt de twijfels over de proportionaliteit van de maatregelen.

Na een heftige periode aan het begin van de pandemie lijken deze namelijk al lang niet meer gerechtvaardigd en kunnen er grote vraagtekens gezet worden bij de wijze waarop behandelmethoden de kop worden ingedrukt ten faveure van het gedroomde vaccin. Van dichtbij heeft zij kunnen zien dat de schade die door het overheidsbeleid wordt veroorzaakt vele malen groter lijkt dan de impact van het virus zelf, wat haar er uiteindelijk toe heeft bewogen om ook naar buiten te treden met haar verhaal in de hoop dat anderen zullen volgen.

Onze eerdere gesprekken met zorgprofessionals:
De patiënt als cliënt en de ondernemer aan het bed: in gesprek met Herman van Nouhuys: https://youtu.be/jkike5PohF4
De arts als uitvoerder van overheidsbeleid: in gesprek met Elke F. de Klerk: https://youtu.be/VcaO7aDJj4Q

Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen op https://eenoorlogreedsverloren.nl/steunhetverzet/

Naast YouTube zijn wij uiteraard op meer kanalen te vinden. Voor een overzicht van onze eerdere publicaties en waar deze te vinden zijn, kijk op https://eenoorlogreedsverloren.nl

Laat meer zien
1 Comments sort Sorteer op

CeNsUuReVrIj
CeNsUuReVrIj 5 maanden geleden

Je kunt nog deelnemen aan de collectieve aangifte tegen Mark Rutte en zijn medeplegers inzake de coronamaatregelen en ter ondersteuning van de aankomende rechtszaak over de coronamaatregelen! De aangifte zal door de Nationale Bond tegen Overheidszaken in samenwerking met Stichting Artsen voor Waarheid en mr. A. van Kessel worden ingediend bij de politie op 29 juni aanstaande in plaats van. 4 juni wegens omstandigheden.
https://bondoverheidszaken.us4.....list-manage.com/tra

   0    0
Laat meer zien

Volgende