close

Beste leden, de site ziet er anders uit omdat we een ander thema in gebruik hebben genomen.

Volgende


India 'S morgens vroeg op 06-05-2021

26 Bekeken
Peter.t.j. Wauben
8
gepubliceerd op 06 Jun 2021 / In Mensen & blogs

Er is geen virus aanwezig 😀

Laat meer zien
2 Comments sort Sorteer op

CeNsUuReVrIj
CeNsUuReVrIj 8 maanden geleden

Prachtig om te zien. En dit kàn ook alleen maar dànkzij het bestaan van virussen , bacteriën e.a. Zonder hen was er geen leven mogelijk. Het is een prachtige symbiose in de Natuur, waarbinnen mutatie een groot goed is en zeker geen angstaanjagend fenomeen, waarop je je samenleving zou moeten aanpassen. En zoals met alles zijn er de uitzonderingen op [bijna] elke regel : Door allerlei factoren kan een virus tijdelijk virulenter zijn en alleen DAN neem je als overheid de juiste menswaardige maatregelen. En daarna zwakt het virus weer af tot een staat van zogezegd een verkoudheidsvirus - iets dat zelfs het ebolavirus ook doet . Dit laatste moet er altijd ook bij verteld worden tijdens het Covidiaanse Cult-denken, dat nu prevaleert.
Dit soort video's voorkomt idd een Tunnelvisie en de daarbij horende doelredenaties. Buiten deze door overheden afgedwongen tunnelvisie is er idd ook leven. Buiten deze benauwde verstikkende tunnel is er geen sprake van een 'epidemie' , is er geen 'noodsituatie' . Buiten de Covidiaanse Tunnel zien we alleen de normale waanzin, die we dus vòòr deze gefabriceerde noodsituatie ook al zagen, dus allerlei soorten uitwassen, die normaal waren en zijn binnen de mondiale Neoliberale waanzin. Zoals dus - om er maar een HELE grote uit te pikken - het op omvallen staan van het financieel systeem. Oeps! Laat ik nou net eentje hebben uitgekozen, die hoogstwaarschijnlijk de hòòfdreden is voor het eerst introduceren van een onzichtbare vijand [ dus het tot een gevaarlijk opgeklopte normaal seizoen virus corona ] , waarvan we nu dus weten dat het niet meer en ook niets minder is dan een Fase 1 afleidingstheater-show. Men is al drùk bezig met de afleidingstool nr. 2, zijnde Het Klimaat.
En dat is juist het leuke eraan als je bùiten de Covidiaanse Tunnel leeft, dat je je al zulke wetenswaardigheden iets eerder opvalt. :-)

   1    0
Michael
Michael 8 maanden geleden

Inderdaad gewoon levendige menigte. Bill zou zich kapot shrikken, die is vergeten datie zelf ooit mens was en nu ziet hij het als een virus.

   1    0
Laat meer zien

Volgende