close

Beste leden van deeljevideos, standaard krijgt iedereen die lid wordt 1 GB opslag.

Deze video is leeftijdsbeperkend voor kijkers onder +18

Maak een account aan of log in om uw leeftijd te bevestigen.

Volgende


Fake News?!

4 Bekeken
Markus
0
gepubliceerd op 28/Juni-/21 / In Non-profit & Activisme

Uit de serie Til Kingdom Come seizoen 4 op Youtube

Laat meer zien
1 Comments sort Sorteer op

CeNsUuReVrIj
CeNsUuReVrIj 1 jaar geleden

Een van de grotere gevaren voor de Nederlandse samenleving, het abject subject dat we kennen als Hugo de J. , een extreem levend voorbeeld van onkundigheid voor de functie als minister voor VWS, zijn privé-bankrekeningen dienen onmiddelijk grondig onderzocht te worden. Omdat geld nog altijd de grootste drijfveer is om van mensen volledige ANTI-mensen te maken met maar 1 enkel doel in hun leven, die bij voorbaat elk gebruikte middel in hun belevingswereld vergoelijkt.
PUUR vanuit Damage Control dient dit gedrocht, deze schande voor het mens zijn, fysiek ùit de samenleving getrokken te worden en onschadelijk gemaakt te worden. Net zoals je kots snel wilt opruimen, omdat het te walgelijk is om nog langer te laten liggen.

Omdat Israël al heel lang zich de positie heeft aangewend als proefstation voor het militairy industrial complex en haar nieuwste producten, samen met haar sterk gemilitariseerde kijk op het leven en de mens is het heel begrijpelijk dat het zich nu aangeboden heeft als proefstation voor alle noviteiten van Big Pharma. Kijk maar naar de hechte band die het is aangegaan met Pfizer Biontec.
Maar nog steeds mag er geen gebruik worden gemaakt van De Wet van Godwin. Oh, nee, want dàt is wederom direct anti-semitisch gedrag. Knesset heeft vh hele land een groot Kamp gemaakt, eerst waren de Palestijnen de Untermenschen, maar nu is elke Israeliet een stuur- en maakbaar proefkonijn. Een asymptomatische bedreiging voor het abstract en irreëel gegeven: de Ander, en een ademend product in dienst van een verdienmodel. Zijn de wegen van de Joodse God ook in dit geval nog steeds ondoorgrondelijk ? Gelukkig bestaan er veel Joden elders op deze planeet die het Genocide en Apartheidsregime van Israël sowieso al walgelijk vonden en wat er nu gebeurt al helemaal anti-menselijk vinden.
Helaas is het zo dat we idd dit land wel als voorbeeld mogen zien voor alles wat te maken heeft met de uitwassen vd Covidiaanse Cult.

Verder is het nogal teleurstellend dat Vriendenplek geen plek is [ of iig nog niet is ] dat optimaal gebruikt wordt voor een Open Debat. Ik heb hier nu sinds een paar weken een account en probeer altijd wat uitgebreidere comments te plaatsen . Alleen al om die infantiele Like-cultuur te doorbreken. Just push the like botton and thats it. is in dit tijdsgewricht waar we nu in leven compleet onzinnig. Het helpt alleen A.I. en voor de rest niks. Ik hoop dat dit platform de platheid van YT weet te ontstijgen. Misschien zijn er nog te weinig gebruikers hier op Vriendenplek.

   0    0
Laat meer zien

Volgende