close

Opgelet, het insluiten van video's is voorlopig uitgeschakeld. Je kunt video's wel delen maar gebruik daarvoor de knop delen linksonder de video en gebruik de link die je in de popup ziet om de video te delen.

Zohra ( ͡° ͜ʖ ͡°) Boelhouwers
5

Volgende

Cat Language Explained
22 Jan 2020
Cat Language Explained
Zohra ( ͡° ͜ʖ ͡°) Boelhouwers · 15 Bekeken

Lady Gaga 911 Explained Decoded And Predicted

28 Bekeken

Deze hele video van Lady Gaga is een aankondiging van de oorlogsverklaring op de zondag van 27 september 2020 jongstleden aan het Armeense volk.
EEN WEEK VOOR DE OORLOG BEGON. In Armenie woont het eerste christelijke volk. De Ararat, berg van Noach, staat er. Lady Gaga is duidelijk in de handen van de duistere krachten die de muziekindustrie beheersen. Alle symboliek in deze video is een verwijzing naar de oorlog die toen nog NIET BEGONNEN WAS. Armeense tatoeage op haar linker arm. Armeense taal op afzetlinten en in het theater aan het einde van de video is het Armeense Filmfestival gaande... Het is een satanische aankondiging. Want satanisten moeten laten zien wat ze doen anders heeft het geen kracht. Hugo de Jonge vond het nodig om 50 miljoen euro van uw BELASTINGGGELD over te maken naar Lady Gaga in het voorjaar. Vind u dat nou niet raar en toevallig? Ik niet meer.
Zometeen live op Youtube https://youtu.be/Jycwo9ek38c

Laat meer zien
0 Comments sort Sorteer op

Volgende

Cat Language Explained
22 Jan 2020
Cat Language Explained
Zohra ( ͡° ͜ʖ ͡°) Boelhouwers · 15 Bekeken