close

Beste leden, de site ziet er anders uit omdat we een ander thema in gebruik hebben genomen.

Volgende


Het verbod op "verplichte vaccinatie" is aangenomen door het Europese Hof!

83 Bekeken
Ad
8
gepubliceerd op 13/Juli-/21 / In Nieuws & Politiek

⁣Het verbod op "verplichte vaccinatie" is aangenomen door het Europese Hof! ✊😊
https://pace.coe.int/en/files/29004/html
Het Europese Hof heeft uitspraak gedaan over het verbod op verplichte vaccinatie.
De link is in het Engels aan het einde staan de wetsartikelen van het Europese Hof.

Elke vaccinatieplicht is nu standaard illegaal De Raad van Europa
(niet te verwarren met de EU), waartoe alle Europese staten behoren, behalve Wit-Rusland, Kosovo en het Vaticaan dat de peetvader is van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, besloot op 27.01.2021 in zijn resolutie 2361/2021, onder meer, dat niemand onder druk tegen zijn wil kan worden ingeënt.

De 47 lidstaten wordt verzocht "vóór vaccinatie" te melden dat vaccinatie niet verplicht is en dat niet-gevaccineerde mensen niet mogen worden gediscrimineerd.

Discriminatie is ook uitdrukkelijk verboden in geval van bestaande gezondheidsrisico's of indien een persoon niet wenst te worden gevaccineerd. Fabrikanten van vaccins zijn verplicht alle informatie over de veiligheid van vaccins te publiceren.

Met deze resolutie heeft de grootste mensenrechtenorganisatie van Europa nu normen en verplichtingen opgesteld en richtlijnen opgesteld onder internationaal recht, die door alle 47 lidstaten moeten worden toegepast, inclusief de EU als organisatie.

Discriminatie, bijvoorbeeld op de werkvloer, evenementen of reisverboden voor niet-gevaccineerde mensen, zijn daarom wettelijk uitgesloten.

In elke juridische procedure, tegen elke autoriteit, elke werkgever, elke reisaanbieder, ⁣evenementorganisatoren en elke andere verantwoordelijke persoon of organisatie.⁣Zie in het bijzonder:
7.3 - 7.4 - en 7.5.2: "vaccinatiecertificaten alleen gebruiken voor het beoogde doel van het bewaken van de werkzaamheid van het vaccin, mogelijke bijwerkingen"
Het dateert al van 27 januari maar is niet afgeschaft. Dit moeten mensen weten!!
Sinds 27 januari heeft geen enkele politicus in het systeem hier over gesproken, dat stinkt!
Ze willen dat mensen niet weten dat het niet verplicht is en mensen zelf het "vaccin" de mRNA injectie vrijwillig gaan halen ⁣zonder vooraf de bijsluiter te laten lezen, zonder goede verplichte voorlichting te krijgen en zonder mensen op hun afwijsrechten te wijzen.

⁣⁣https://pace.coe.int/en/files/29004/html

Laat meer zien
0 Comments sort Sorteer op

Volgende