close

Opgelet, het insluiten van video's is voorlopig uitgeschakeld. Je kunt video's wel delen maar gebruik daarvoor de knop delen linksonder de video en gebruik de link die je in de popup ziet om de video te delen.

Zohra ( ͡° ͜ʖ ͡°) Boelhouwers
5

Volgende

Bryan Ferry - Let's Stick Together
09 Dec 2019
Bryan Ferry - Let's Stick Together
Rudy Deelen · 4 Bekeken

Richard Groenendijk als Jopie Parlevliet met de single Tebbie nou op je muil?!

18 Bekeken
In Muziek

Richard Groenendijk lanceert als Jopie Parlevliet de single: 'Tebbie nou op je muil?!'
Cabaretier Richard Groenendijk kruipt na vier jaar weer even in de huid van alter ego Jopie Parlevliet. Zij was eerder met een eigen talkshow op RTL 4 te zien.

Ook al is er door de pandemie geen carnaval dit jaar; Jopie grijpt de 11e van de 11e aan om haar single 'Tebbie nou op je muil?!' te presenteren. "In deze coronatijd met zoveel narigheid moet er gewoon ook een klein beetje vrolijkheid komen. Want vrolijkheid en gezelligheid doet de mensen goed", aldus Jopie Parlevliet. "Het is allemaal al erg genoeg."

Het idee voor een single kwam spontaan, nadat een Facebookfilmpje viraal ging, waarin Groenendijk het nummer 'Tebbie nou op je muil?!' repeteerde voor zijn gelijknamige theatershow, die van 19 december 2020 t/m 3 januari 2021 in Club Luxor in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam te zien zou moeten zijn, maar wat vanwege de huidige corona maatregelen nog maar zeer de vraag is.

Op de Facebook- en Instagramoproep om voor de videoclip van 'Tebbie nou op je muil?!' filmpjes in te sturen van mensen met mondkapjes is massaal gehoor gegeven. Niet alleen ónbekende Nederlanders stuurden hun filmpjes in, ook bekende Nederlanders zoals Martien Meiland, Jochem Myjer, Sander Lantinga, Irene Moors, Renze Klamer en Paul de Leeuw leverden een bijdrage. Bovendien kwamen tot grote verrassing ook veel opnames binnen van zorgmedewerkers op IC's, van verpleegafdelingen en apotheken. Op 11 november zal ook de videoclip voor het eerst te zien zijn.

Ten overvloede laten Jopie en Richard weten, dat het lied met een vette knipoog is bedoeld en dat ze beiden volledig achter de coronamaatregelen staan, die de overheid heeft genomen.

Laat meer zien
0 Comments sort Sorteer op

Volgende

Bryan Ferry - Let's Stick Together
09 Dec 2019
Bryan Ferry - Let's Stick Together
Rudy Deelen · 4 Bekeken