close

Beste leden, de site ziet er anders uit omdat we een ander thema in gebruik hebben genomen.

Volgende


“Youtube beledigt Hoogleraar", vindt collega Professor na verwijderde video…

13 Bekeken
martin
3
gepubliceerd op 20/Juli-/21 / In Mensen & blogs

“Als een befaamde hartchirurg - Professor Jan Grandjean - een genuanceerde mening heeft over corona en de allesomvattende Mind Control, en Youtube verwijdert vervolgens de video, zou ik mij beledigt voelen” stelt Emeritus Hoogleraar Internationale Communicatie & Mensenrechten Professor Cees Hamelink.

Mind Control = Gedachten Controle = Propaganda

Volgens de voormalig Professor aan de Universiteit van Amsterdam doelt de 67 jarige Hartchirurg Jan Grandjean op gedachten controle die uitvoerig staat beschreven in het meester werk “Necessary Illusions” van Noam Chomsky met als underscore “Thought Control in Democratic Societies”. Maar feitelijk gaat het hier over ordinaire propaganda. Het boek is verkrijgbaar via: https://www.succesboeken.nl/?isbn=9780887845741&pc=4F791C1E

De eerste propaganda ooit!

Propaganda gaat al eeuwen terug. De eerste man die dit fenomeen in het leven riep was Paul Gregorius de 15de die in 1622 een heilige gemeenschap oprichtte voor de propaganda van het geloof en 5 jaar later het Collegium Urbaan inrichtte met professionele propagandisten. De paus wist als geen ander dat het enkel zou werken als je daarvoor mensen professioneel opleidt.

Bepaalde dingen vooral niet doen…

Hamelink; “Propaganda werkt alleen als je bepaalde dingen doet en bepaalde dingen heel bewust niet doet. De boodschap moet eenstemmig zijn en mensen als Professor Jan Grandjean moet je dus niet laten praten. Daarom is censuur heel belangrijk in de toolbox. Ook moet de propaganda overal en altijd aanwezig zijn en daarvoor heb je de media nodig. Maar belangrijker nog is dus het weglaten van bepaalde informatie. Veel praten maar weinig zeggen is daarom een beproefde methodiek die we veel hebben gezien bij de persconferenties”, aldus de 80 jarige Professor in ruste die de laatste tijd ook uit de gratie is gevallen bij de mainstrean media, daar waar hij voorheen veel aanvragen kreeg.

De spiraal van het zwijgen

Elisabeth Noelle-Neumann schreef een interessant boek over het summum van propaganda de “Spiral of silence“ (verkrijgbaar via: https://www.succesboeken.nl/?isbn=9780226589367&pc=4F791C1E) waarin ze uitlegt hoe iedereen zwijgt en zelfs de vrijzinnigen en dissidenten uiteindelijk gaan zwijgen uit lijfsbehoud. De Duitse was in haar jongere jaren de adviseuse van dr. Joseph Goebbels en heeft van dichtbij gezien hoe dit mechanisme werkte.

Kort geding

In augustus 2021 gaat BLCKBX samen met Professor Grandjean een kortgeding aanspannen tegen Youtube/Google om de verwijderde video weer terug te krijgen op het kanaal. Niet omdat hij nu nergens meer te zien is, maar om een precedent te scheppen dat censuur niet toegestaan mag worden, zeker nu Youtube een onderdeel vormt van de kritische infrastructuur van onze vaderlandse maar eigenlijk internationale communicatie.

Hier is de verwijderde video nog te zien op onze site: https://www.blckbx.tv/videos/mindcontrol

Klokkenluider

Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier:

https://www.blckbx.tv/klokkenluider

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

https://www.blckbx.tv/nextstep

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Laat meer zien
0 Comments sort Sorteer op

Volgende