close

Beste leden, de site ziet er anders uit omdat we een ander thema in gebruik hebben genomen.

Volgende


We have undercover footage it’s time to make this public Dr Rashid

35 Bekeken
gepubliceerd op 19/Juni-/21 / In Mensen & blogs

⁣Dr Rashid Buttar presents some undercover footage from the World Health Organizations’s private forum. It’s from a strategic meeting discussing how the confidence level of the physicians worldwide in support of the current COVID protocols and vaccination campaign is decreasing. The WHO is trying to decide on a strategy, a marketing campaign, that they can use to convince the health professionals that the current protocol is efficient and safe. Dr. Buttar asks us to consider, “If they need a marketing campaign to convince the health professionals who are there to protect our health and the health of our children then something does not smell right.”

Laat meer zien
1 Comments sort Sorteer op

CeNsUuReVrIj
CeNsUuReVrIj 1 jaar geleden

Dankjewel voor het delen.
Dit is zeer zeker informatie dat gedeeld mòet worden. Je wordt idd heel nieuwsgierig hoe het dan met al die andere vaccins in het verleden gesteld is. Waren daar toen eigenlijk òòk hele andere oorzaken waarom een bepaalde ziekte verminderde of verdween, wat dus niet aan het desbetreffend vaccin lag.
Ik heb mezelf moeten aanleren om dòòr bepaalde formats heen te kijken en me alleen maar te concentreren op wat de essentie vd boodschap is. De manier hoe deze video ge-edit is verwijst naar mijn smaak te veel naar een tijdperk waar we eigenlijk juist van àf moeten-zoals het gebruik van typische stockfoto's . Mijn hoop is dan altijd, dat de andere kijkers van deze [ en andere gelijksoortige video's] daar òòk doorheen kunnen kijken en niet meteen het in een bepaald hokje zullen plaatsen.
Maar als je deze video van alle beeld-cliché's zou ontdoen, dan zou het waarschijnlijk een nòg kleinere groep bereiken, omdat wij allemààl per slot van rekening òpgevoed zijn met Hollywood & reclame. En vanuit die beeldconditionering als deels onbewuste vertrekpunt construeren wij onze films en video's. We hebben blijkbaar gewoon bepaalde cliché's 'nodig' om informatie met elkaar te kunnen delen.
Mijn kritische uitlating doet niets af aan de belangrijkheid van de boodschap zelf. Mijn zorg is alleen dat niet iedereen ervan bewùst is dat we altijd alert moeten zijn en zaken moeten filteren tot de essentie van een boodschap.
Zoals we bij de andere communicatiemiddelen zien, het gesproken en het geschreven woord, is het daar ook noodzakelijk om de hoeveelheid aan aannames en veronderstelde entiteiten zo klein mogelijk te houden, zodat daarmee onnodig extra vragen daaromtrent voorkomen kunnen worden en men sneller bij de essentie kan belanden. Ockham's Razor.
Zoals alles een voorgeschiedenis heeft, heeft ons vermogen tot en de wijze waarop we communiceren dat ook en zijn er manieren ontwikkeld en gegroeid waaraan we collectief aan gewend zijn geraakt. Mijn eigen probleem hierin is - en vooral nu tijdens deze gezondheidscrisis [ die dus helemààl niet alleen over covid gaat ] - dat ik altijd geneigd ben te denken [ en te vinden ] dat we meteen ook alle àndere systeemmanko's dienen te voorkomen, zoals het gebruik van allerlei [beeld-]cliché's waarmee we opgegroeid zijn, die slechts de macht echt dienen en 'slechts' voor ons bestaan om ons te verleiden cq misleiden.
En als je nou diezelfde beeldentaal onbewust vanuit conditionering in films en video's gebruikt, die zeer belangrijke info bevatten òver de strijd tegen dezelfde krachten, die deze cliché-beelden in ons leven hebben gebracht, dan is het wel mogelijk om een breed publiek te bereiken - wat natuurlijk het doel is, naast bewustzijnsgroei - maar tegelijkertijd worden hiermee bepaalde facetten van de oude systemen in stand gehouden.
Veel is natuurlijk cultureel bepaald. Zonder negatieve kritiek op de broodnodige essentie vd boodschap te hebben, kunnen we zien dat dit een Amerikaanse video is. En wij Nederlanders zijn natuurlijk ook opgegroeid in datzelfde paradigma.

   0    0
Laat meer zien

Volgende