close

Beste leden van deeljevideos, standaard krijgt iedereen die lid wordt 1 GB opslag.

Meewerken aan het testbeleid. Mijn visie. - Isa Greens

30 Bekeken
gepubliceerd op 26/Juni-/21 / In Mensen & blogs

vrouwen voor vrijhied telegram ⁣https://t.me/vrouwenvoorvrijheid

Laat meer zien
1 Comments sort Sorteer op

CeNsUuReVrIj
CeNsUuReVrIj 1 jaar geleden

Isa Kriens [ en dus niet Greens ] is fantastisch!
Iemand als Isa kan - en heel begrijpelijk - het gevoel hebben dat ze al 16, 17 maanden tegen een soort Bierkaai aan het vechten is en steeds maar weer mensen waarschuwen moet [ omdat dat natuurlijk belangrijk blijft ] en dan is zo'n uitspraak van : "Als je met deze toestand oké bent, dan mag dat ". heel begrijpelijk. Even los vh feit dat je dan precies je bevindt op de plek waar de macht je hebben wilt. Ontredderd en verslagen. Ik denk toch dat Isa altijd door zal blijven gaan met haar fantastisch werk.
In denk dat mensen zeggen er 'oké' mee te zijn . . .omdat ze SLECHT zijn ingelicht of omdat ze zichzelf te kort doen wat informatie betreft !! Of lijden aan het Dunning-Kruger effect : Geen idee hebben dat ze geen idee hèbben !!
Ik denk dat als deze zelfde mensen goed, volledig en naar waarheid geïnformeerd zouden worden, dat GEEN enkele van hen 'oké' zal zijn met alle Corona gerelateerde shit. Misschien alsnog nog wel, door bv groepsdruk / kans op baan-verlies, maar als je ieder apart zou nemen en het op de man af zou vragen, dat dan elk mens uiteindelijk terug verlangt naar de menselijke maat der dingen !
Zo kan het ook vergeleken worden met de zgn. keuze om gevaccineerd te worden. Behandel je het Informed Consent grondig, volledig en naar waarheid met deze persoon dan zal niemand de C-vaccins nemen. Het is niet voor niets dat 'men' dat niet met de burger eerst helemaal doorneemt, ze zouden de gen therapeutische injecties aan de straatstenen niet kwijt kunnen raken - ze waren natuurlijk al allemaal vòòr de aanvang van deze zgn. Gezondheidscrisis bij Big Pharma aangekocht met publieksgeld, maar als de burger gòed geinformeerd zou worden, zouden alle vaccins - net zoals ten tijde van MERS waar een deel de afvalbak zag - allemaal vernietigd moeten worden. Ps: en vooràl nu de info over de ingredienten langzaam maar zeker naar buiten komen. . . . de vacc-doden.

   1    0
Laat meer zien