close

Beste leden van deeljevideos, standaard krijgt iedereen die lid wordt 1 GB opslag.

Volgende


Covid-19 / Corona / Vaccinatiedwang VERBORGEN AGENDA PLZ SHARE EVERYWHERE

144 Bekeken
gepubliceerd op 25 Aug 2020 / In Nieuws & Politiek
In november was er in israël een bijeenkomst voor "verplichte geïnformeerde toestemming" over vaccineren, waarin deze verborgen agenda ook al besproken werd. In december zijn er al meerdere video's gemaakt waarin werd vereteld dat ze in 2020 uitroepen op een wereldwijde pandemie en een vaccinatie dwang en uitroeiing van een groot deel van de mensheid.

Ik ga voor de leefcommunities! Ik zal buiten de maatschappij vallen want ik laat me niet vaccineren, ook niet onder dwang. Mijn hart huilt, hoe lang de mensheid al gebukt gaat onder een zwaar gestoorde psychotische beïnvloeding van buitenaf.

Vele mensen worden op dit moment nu al aan de kant gezet omdat ze zich niet laten vaccineren, kijk naar de zorg en de kinderdagverblijven. Terwijl steeds meer banen verdwijnen en het werk vaker wordt verricht door Artificial Intelligence (AI), dit hoort allemaal bij het plan. De komende maanden zal dit uitbreiden voordat de grote klapper komen zal.
De wereld staat aan de vooravond van verplichte vaccinaties en als dat eenmaal wordt toegestaan, dan wordt de kraan volledig opengedraaid bij pharma en volgen verplichte vaccinaties van wieg tot graf. Pharma kan hier ongelimiteerd kankerverwekkende virussen, retrovirussen, menselijk dna, chemicalieen en genetische gemanipuleerde organismes in stoppen, want zij zijn immuun voor vervolging. Maar het gaat verder, ik zeg je..... kijk de #video, het kan je leven en dat van je naasten redden.
Hou je nog 1 keer vast want we gaan de grootste rollercoaster in, en ik wens iedereen alle succes en geluk in deze endgame en fasten.

Disclaimer: Video is gedownload van facebook en hier op Youtube geplaatst om hem zo veel mogelijk te verspreiden. verspreid hem zoveel mogelijk onder al je vrienden en op alle social media.

Wordt ook meteen lid van censuur-vrij en privacy-vriendelijk facebook alternatief SocializenOnline door op onderstaande link te klikken!

https://tinyurl.com/y374283a

Laat meer zien
0 Comments sort Sorteer op

Volgende